Werkkleren.be

accessoires

Merk

Geen merk gevonden...

Populair

Andere bezoekers kochten ook de volgende artikelen

€ 24,95

€ 19,95

Blaklader 403400003300 Riem voor werkbroek - geel

Omschrijving Blaklader 403400003300 Riem voor werkbroek - geel: Unieke branding voor uw bedrijf! Verstelbare riem met metalen gesp. Beschikbaar in verschillende kleuren, zodat u uniformiteit met uw werkkleding kunt creëren binnen uw bedrijf. Unisex Materiaal 100% polyester Details Aanpasbare lengte, Metalen gesp met Blåkläder-logo, Riem in textiel, Nikkelvrij Afmetingen Lengte 130 cm, Breedte 40 mm Prijs Blaklader 403400003300 Riem voor werkbroek - geel is inclusief btw. WIJ DOEN OOK: TEXTIELBEDRKKING / HOGE PRINTKWALITEIT / VOORBEELD VIA MAIL / SNELLE LEVERING Vraag vrijblijvend uw prijsofferte aan: info@dullaert-steenhout.be of bel ons op 054/33 22 37 LAAGSTE PRIJS WERKKLEDING IN CENTRUM NINOVE !!! Breng ook eens een bezoek aan onze winkel: Dullaert-Steenhout bvba Beverstraat 25 - 9400 Ninove - België (Op 10 minuten van de E40)

Details

€ 82,76

€ 63,90

Blaklader - Top kwaliteit thermisch ondergoed - lange onderbroek in Merino wol tot -30°C

Omschrijving lange onderbroek in Merino wol tot -30°C: Merino wol is veel warmer dan de traditionele schapenwol. Merino wol: Het merinosschaap is een van de bekendste schapenrassen in de wereld. Het is het meest voorkomende schapenras ter wereld en wordt over het algemeen geprezen voor de kwaliteit van de wol. Het schaap is het bekendst om zijn wol. Dankzij de vele huidplooien produceert één schaap wel vijf kilo wol per jaar. De wolmerino blinkt niet alleen uit in de hoge wolproductie, maar ook in de bijzondere kwaliteit van die wol. Per vierkante centimeter groeien bij een merino tien keer zoveel haartjes als bij een gemiddeld ander schaap. De wol heeft een zeer fijne structuur en is daarom zeer geschikt voor tal van toepassingen. Zo wordt het vaak gebruikt voor thermische onderkleding, omdat de stof niet kriebelt. Product omschrijving: Tweekleurige "bodymapped" lange onderbroek in Merino wol Extra laag op achterkant en zijkanten voor extra warmte Details in contrastkleuren "Merino By Blåkläder " print op rechterdij Geprinte maatlabel voor beste comfort Product informatie: Kwaliteit 1732: 100% Merino wol, 180g/m2 Prijs Blaklader lange onderbroek in Merino wol tot -30°C is inclusief btw. Breng ook eens een bezoek aan onze winkel te Ninove en ontdek er ons ruime assortiment aan werkkledij en veiligheidsschoenen + tal van super promoties. LAAGSTE PRIJS WERKKLEDING IN CENTRUM NINOVE !!!

Details

€ 23,26

€ 17,95

Deltaplus - BASGAMMA 5 ZWEETBANDEN voor werfhelmen/bouwhelmen

Omschrijving Deltaplus - BASGAMMA 5 ZWEETBANDEN voor werfhelmen/bouwhelmen: Zakje met 5 voorgevormde zweetbandjes voor de helm GRANITE PEAK, GRANITE WIND, BASEBALL DIAMOND, SUPER QUARTZ en QUARTZ UP. Polyamide / Sponsen Prijs Deltaplus - BASGAMMA 5 ZWEETBANDEN voor werfhelmen/bouwhelmen is inclusief btw. Breng ook eens een bezoek aan onze winkel in het gezellige centrum van Ninove en ontdek er ons ruime assortiment aan werkbroeken, werkschoenen + tal van super promoties. LAAGSTE PRIJS WERKKLEDING IN CENTRUM NINOVE !!!

Details

Werkkleding

Werkkleren.be
Beverstraat 25
9400 Ninove
België
+32 (0)54 - 33 22 37
info@werkkleren.be