Werkkleren.be

accessoires

Merk

Geen merk gevonden...

Populair

Spiro - S263X Comfortabele helmmuts
Deze stretch helmmuts van Spiro is zowel met als zonder helm te gebruiken. De geborstelde binnenzijde en strakke pasvorm zorgen voor optimaal draagcomfort. Deze helmmuts is voorzien van reflecterende elementen voor extra zichtbaarheid bij weinig licht.

Bovenste paneel: 240 g/m², 90% polyester, 10% elastaan
Onderste paneel: 248 g/m², 92% polyester, 8% elastaan
Extreem licht en geborsteld stofcombinatie
Ademende contour pasvorm panelen
Flatlocksteek naden
Reflecterende print aan de achterzijde
Oorkleppen
Comfortabele pasvorm.

Prijs Spiro - S263X Comfortabele helmmuts is inclusief btw.

Breng ook eens een bezoek aan onze winkel in het gezellige centrum van Ninove en ontdek er ons ruime assortiment aan werkbroeken, werkschoenen + tal van super promoties.

LAAGSTE PRIJS WERKKLEDING IN CENTRUM NINOVE !!!

Spiro - S263X Comfortabele helmmuts

Dit product is: tijdelijk niet beschikbaar

€ 9,95
€ 5.95
Spiro - S263X Comfortabele helmmuts

Het volgende artikel is toegevoegd aan uw mandje:

Spiro - S263X Comfortabele helmmuts

verder winkelen
naar winkelmandje

Andere bezoekers kochten ook de volgende artikelen

€ 25,95

€ 21,95

Bahco - Verstelbare bretels met clips - 4750-BWC-1

Omschrijving Bahco - Verstelbare bretels met clips - 4750-BWC-1: Universele maat bretels, verstelbaar Gemaakt van sterk, duurzaam materiaal 40mm breed en gemaakt van elastisch rubber Prijs Bahco - Verstelbare bretels met clips - 4750-BWC-1 is inclusief btw. Breng ook eens een bezoek aan onze winkel in het gezellige centrum van Ninove en ontdek er ons ruime assortiment aan werkbroeken, werkschoenen + tal van super promoties. LAAGSTE PRIJS WERKKLEDING IN CENTRUM NINOVE !!!

Details

€ 16,95

€ 12,95

Edge veiligheidshelm / bouwhelm E79R met 4 punts textiel binnenwerk + draaiknop-royal blue

Omschrijving Edge veiligheidshelm / bouwhelm E79R met 4 punts textiel binnenwerk + draaiknop - royal blue: Modern vormgegeven veiligheidshelm met 4-punts Nylon binnenwerk met comfortabele ‘Sure-Lock’ draaiknopverstelling en zweetband. Voorzien van regengoot. De 30mm bevestigingspunten zijn geschikt voor de meest gangbare accessoires zoals de Edge gehoorbeschermers. Uitbreiding naar 6-punts binnenwerk en een 2-punts elastische kinband zijn optioneel. Verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren: wit, geel, groen, zwart, rood, Northern Blue, koningsblauw & roze. EN397:2012+A1:2012 Prijs Edge veiligheidshelm / bouwhelm E79R met 4 punts textiel binnenwerk + draaiknop - royal blue is inclusief btw. WIJ DOEN OOK: TEXTIELBEDRUKKING / HOGE PRINTKWALITEIT / VOORBEELD VIA MAIL / SNELLE LEVERING Vraag vrijblijvend uw prijsofferte aan: info@dullaert-steenhout.be of bel ons op 054/33 22 37 LAAGSTE PRIJS WERKKLEDING IN CENTRUM NINOVE !!! Dullaert-Steenhout bv Beverstraat 25 - 9400 Ninove - België Op 10 minuten van de E40. Er is parkeermogelijkheid in de straat. 30 minuten gratis parkeren op de shop-and-go-zones. De winkel is op 3 min wandelen van het shoppingcentrum Ninia

Details

€ 0,00

€ 3,95

Campingaz koelelementen Freez Pack

Deze koelelementen houden alles koud! Voor het koel houden van drankjes, voedsel of medicijnen. Product kenmerken: Gevuld met een niet-giftige vloeistof op waterbasis. Vaatwasmachinebestendig en herbruikbaar. 2 tot 4u plaatsen in de diepvries alvorens het koelelement volledig bevroren is Per 2 verkocht Breng ook eens een bezoek aan onze winkel gelegen in het centrum van Ninove en ontdek er ons ruime assortiment aan rugzakken en koeltassen.

Details

Werkkleding

Werkkleren.be
Beverstraat 25
9400 Ninove
België
+32 (0)54 - 33 22 37
info@werkkleren.be